Välj en sida

Fadderskap

Som fadder åt ett djur på djurfristaden stödjer du arbetet med att rädda djur som hotas av avlivning. Du ger djur möjlighet att få fortsätta leva på en unik plats där de respekteras som de unika individer de är.
Dina pengar går till mat, veterinärvård, tak över huvudet, stora hagar, och ett gott liv för varje individ på djurfristaden. Det är tack vare stöd i form av fadderskap som vi kan ta hand om djur som annars skulle mött döden på ett slakteri.

Det här får du som fadder:
Du som blir fadder får ett digitalt fadderbevis och kontinuerliga rapporter med bilder på ditt fadderdjur. Dessa rapporter ges i första hand via vår Facebookgrupp för faddrar. Om du meddelat oss att du inte använder Facebook så mejlar vi istället dessa rapporter till dig.
Som fadder får du komma och besöka djurfristaden men det är inte säkert att du kan få komma fram till just din vän. Djurfristaden är just en fristad och här ska alla känna sig lugna och trygga. Många och nya människor stressar djuren och därför vill vi för djurens skull att alla besök sker utan att störa dem. Djurfristaden är en av mycket få ställen på jorden där djuren ses som okränkbara individer med rättigheter precis lika stora som människans. Vi människor vill inte heller vara utställningsobjekt och därför blir besöken här helt och hållet på djurens villkor. Om de kommer fram självmant går det bra att hälsa, annars får vi nöja oss med att se dem på håll. Vetskapen om att man bidragit till att någon får fortsätta leva och leva ifred är fantastisk.
Under sommaren har vi fadderträffar varje vecka och övrig tid på året får du mejla och komma överens om en tid. Det är viktigt att du hör av dig i god tid och att det finns förståelse för att vi som arbetar med djurfristaden måste prioritera eventuellt plötsligt sjuka eller skadade djur. Vi är få som arbetar på plats med djuren så tyvärr har vi ont om tid och djuren kommer alltid i första hand.

Vem vill du faddra?
Här kan du läsa mer om de individer man kan bli fadder åt (öppnas i ny flik).

Såhär gör du:

Nedan väljer du om du själv vill bli fadder eller om du vill ge bort ett fadderskap. Här väljer du också belopp för fadderskapet. Välj mellan 500, 1 000, 1 500 och 2 000 kr per år. Efter ditt köp länkas du vidare till ett formulär där du bl.a väljer vilket djur du/mottagaren ska faddra, och hur vi ska skicka fadderrapporterna.